Beheren

Beheren van uw gebouw

Wanneer er van uw gebouw 3D informatiemodellen zijn is het natuurlijk wenselijk dat deze op een snelle en veilige manier met u gedeeld worden. Informatie moet immers gemakkelijk en goed bereikbaar zijn. Bij Crew-B maken we hiervoor gebruik van het platform PILLR. Hiermee kunnen wij het 3D informatiemodel in een beveiligde omgeving delen met onze klanten, partners en opdrachtgevers delen.

Onze opdrachtgevers kunnen de BIM in PILLR gebruiken voor o.a. facilitymanagement, MJOP’s, sensoren of Remote Surveillance systemen. Het plaatsen van sensoren geeft u nog meer inzicht in het gebouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het maken van RS-plattegronden. Andere koppelingen zijn ook mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Facility management

Facility management

Als facilitair medewerker heeft u te maken met heel veel partijen en producten, denk aan: aannemers, onderaannemers en leveranciers. Als alle informatie in een 3D informatiemodel beschikbaar is kan elk onderdeel in uw gebouw gekoppeld worden aan een (onder)aannemer. Dit is een van de vele mogelijkheden die wij voor u kunnen waarmaken op het gebied van facility management.

Remote Surveillance systemen

Remote Surveillance systemen

RS is een systeem dat uw gebouw bestuurt en bekijkt door middel van slimme sturingen, knoppen en camera’s. Crew-B is ervaren in het tekenen van deze RS-systemen, daarnaast hebben we contacten om dit te realiseren. Uw gebouw vaker onbemand kunnen laten en besparen op personeelskosten? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken een passend plan voor u.

Sensoren

Sensoren

Door sensoren te plaatsen in uw gebouw kunnen verschillende aspecten worden gemeten, waardoor uw gebouw steeds slimmer wordt. Denk hierbij aan het meten van de temperatuur, het aantal mensen in de ruimte, CO2, luchtvochtigheid, verlichting en geluid. Hierdoor wordt het voor gebouwbeheerders steeds aangenamer. Dit begint met het inzicht in de feitelijke gebruiksdata. Dit scheelt aanzienlijk in kosten, Je ziet namelijk waar wel en niet schoongemaakt hoeft te worden, waar energie bespaard kan worden en onderhoud nodig is. Deze informatie wordt allemaal live inzichtelijk gemaakt in onze 3D informatie modellen, welke 24/7 voor u beschikbaar worden gesteld.

MJOP

MJOP

Doordat uw gebouw met uiterste precisie is ingemeten en wij uw model opbouwen volgens ILS standaarden is alle informatie in het 3D informatiemodel uiterst correct. Deze informatie kunt u gebruiken voor het opstellen van een MJOP, waar al koppelingen voor bestaan. Deze koppelingen maken helaas op het moment nog geen gebruik van het 3D aspect. Laat ons uw gebouw(en) in een 3D informatiemodel zetten. Op die manier kunt u profiteren van de juiste informatie en volgen wij op de voet ontwikkelingen omtrent MJOP i.c.m. een 3D informatiemodel.

PILLR

PILLR

PILLR is het slimme platform dat wij gebruiken om alle gebouwinformatie met u te delen. U kunt het gebruiken voor onder andere het inzien van uw 3D informatiemodel, het onttrekken van hoeveelheden, tekeningen (2D) en ook sensoren zijn hierin zichtbaar.

Door PILLR is uw gebouwinformatie 24/7 beschikbaar voor uw gehele organisatie. Omdat elke organisatie uniek is geeft PILLR de mogelijkheid een geheel eigen online platform te bouwen. Uiteraard wordt dit tot in de puntjes voor u verzorgd, op basis van uw persoonlijke wensen.

Bij Crew-B weten we als geen ander wat er komt kijken bij het modelleren en beheren van een gebouw. Elke organisatie wil zijn eigen vormen van informatie kunnen inzien. PILLR kan gebouwinformatie tonen die aansluit op de werkprocessen. Hierdoor kan er met meer plezier en snelheid worden gewerkt en met minder stress en fouten. Dit bespaart veel geld en tijd!

Koppelingen

Koppelingen

Het kan zijn dat uw bedrijf al met bepaalde software werkt waar u graag mee blijft werken, of u zit simpelweg niet te wachten op nog meer programma’s in uw organisatie. Daarom is het bij Crew-B mogelijk dat er een koppeling wordt gemaakt met uw bestaande software, waarin we de verzamelde data evengoed met u kunnen delen. Dit heeft echter wel enige beperkingen, dus vraag ons naar de mogelijkheden en we voorzien u graag van advies.

Menu