Doelgroepen

Grote of kleine vastgoedportefeuille, eigenaar of huurder. Wij bieden maatwerk voor alle branches. Crew-B biedt overzicht en inzicht in uw gebouw(en). Offertes van aannemers kunnen met een druk op de knop worden gecontroleerd. Met sensoren kunnen bijvoorbeeld temperaturen, luchtkwaliteit en het aantal personen in een ruimte worden gemeten. Ook hiermee kan aanzienlijk worden bespaard. Incidenten worden verwerkt, waardoor uw facility afdeling efficiënter te werk kan gaan. Dit en nog veel meer is interessant voor verschillende doelgroepen.

Retail/detail

Met behulp van de verschillende sensoren wordt inzicht verkregen in elke vierkante centimeter van het winkelpand. Op die manier wordt er veel informatie verzameld waar je als retailer profijt uit kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan de bezetting van personeel of hotspots voor klanten in de winkel. Andere aspecten zijn de luchtkwaliteit en temperatuur. Voornamelijk in de zomer, als de airconditioning vaker aanstaat, is het handig om hier meer controle over te hebben.

Uitbaters kunnen meerdere panden of winkelketens onder hun hoede hebben. Het is een flinke klus om elk pand frequent te bezoeken, helemaal als de afstanden tussen winkels groot is. Daarnaast is niet elk pand gelijk in grootte. Om daarmee uw voordeel te doen is het goed om de ruimtes precies te meten en sensoren te plaatsen. Zo is alles onder controle en kunt u de verschillende panden afstemmen op bezetting en andere omstandigheden.

Sportscholen

Sportscholen kennen een constante in- en uitstroom van personeel en sporters. Het kan soms moeilijk zijn om dat allemaal bij te houden. Natuurlijk zijn er vaak poortjes waar klanten als het ware ‘inchecken’, maar dat gebeurt ook niet altijd. Denk aan bezoekers met een dagpas, bijvoorbeeld. Om het facility management gemakkelijker te maken biedt Crew-B met BIM uitkomst.

Sportscholen zijn er in diverse soorten en maten. Hoe groot of klein uw sportschool ook is, een goed inzicht van het gebouw, zowel van binnen als van buiten, kan het verschil maken. Om de ruimte optimaal te benutten dienen machines juist te worden geplaatst. De point cloud techniek van Crew-B is op 2 mm nauwkeurig en biedt een bron aan gebouwinformatie, zodat plaatsing van apparaten en andere objecten moeiteloos gedaan kan worden.

Hotels

In hotels is het uitermate belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarom is het van belang dat de beheerder inzicht heeft in de processen, diverse ruimtes en het personeel. Als er kosten kunnen worden bespaard dan kunt u die mogelijkheid niet laten passeren. Daarnaast is het ook goed om te monitoren hoeveel personen er in een ruimte zijn, niet alleen voor veiligheidsredenen, maar ook voor commerciële doeleinden. Uiteindelijk is de hotelruimte het hart van de organisatie. Deze ruimtes dienen goed gecontroleerd en behandeld te worden.

Restaurants

Het is geen slecht idee om uw restaurant met behulp van BIM in kaart te brengen. Op deze manier kunt u namelijk inspelen op veranderingen of preventief te werk gaan. Voorkomen is altijd beter dan genezen. In een restaurant staat het welzijn en comfort van de gasten bovenaan. Aspecten als (gevoels-)temperatuur of luchtkwaliteit spelen een belangrijke rol op de algehele ervaring van de gast. Hoe beter het gebouw in kaart is gebracht, hoe gemakkelijker er ingespeeld kan worden op bijvoorbeeld trends of onvoorziene gebeurtenissen.

Als een restaurant aan uitbreiding toe is en er niet voldoende ruimte is, kan er een tweede filiaal worden geopend. De kans is groot dat het tweede filiaal in een pand met andere afmetingen wordt gesitueerd. Juist dan is het BLDNG360 platform ideaal. Vanuit dit platform is het mogelijk om de gebouwinformatie in een 3D omgeving te zien, van de tekeningen tot de sensoren.

Contact

Crew-B is telefonisch of per e-mail bereikbaar. Heeft u vragen dan is het natuurlijk mogelijk om contact met ons op te nemen! Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk reactie te geven.

Vastgoedeigenaren

Als vastgoedeigenaar is het niet ongewoon om veel gebouwen in uw vastgoedportefeuille te hebben. Crew-B gebruikt precieze meettechnieken die alle ruimtes in een gebouw in kaart brengen. Zo weet u precies wat er speelt en kunt u accuratere informatie geven aan potentiële kopers/huurders. Bovendien wordt het gemakkelijker om middels Virtual Reality een woning of kantoorpand in beeld te brengen. De 360 graden camera’s die Crew-B gebruikt brengen alles haarscherp in beeld.

Woningbouwcorporaties

Woningbouwcorporaties hebben van dag tot dag veel werkzaamheden. Het kan voorkomen dat het lang duurt voordat bijvoorbeeld een reparatie wordt gemeld en doorgevoerd. Om de omgeving zo prettig mogelijk te maken voor huurders is het van belang om voldoende aandacht te besteden aan gebouw(en). In een constant veranderende maatschappij moeten woningen en publieke ruimtes na verloop van tijd worden vernieuwd. 

Met de opties die Crew-B aanbiedt wordt het voor woningbouwcorporaties gemakkelijker om goed overzicht te houden. De facility management afdeling kan vanuit een 3D omgeving aan de slag, zodat er meteen ingesprongen kan worden bij incidenten. Dat leidt op de lange termijn tot een grotere klanttevredenheid en besparing op kosten. 

Gemeentes/overheid

Gemeentes en overheden hebben doorgaans veel gebouwen in hun portefeuille. Het is niet gemakkelijk om al die gebouwen persoonlijk, in korte tijd, te inspecteren. Het modelleren van gebouwen opent een wereld aan mogelijkheden. Het op afstand kunnen controleren van gebouwen is een droom van elke facility manager. Als gevolg worden er kostbare werkuren bespaard en kunnen medewerkers efficiënter worden ingezet. Ook wordt er inzicht vergaard in de stook- en schoonmaakkosten, zodat er een goede inschatting gemaakt kan worden van het benodigd aantal werkuren op bepaalde dagen. 

Menu