Modelleren

Wanneer genoeg informatie is verzameld kan er een goed 3D informatiemodel worden gebouwd. Dit doen wij met de nieuwste software en altijd volgens ILS (informatieleveringsspecificatie) standaarden.

Dit model kan voor talloze doeleinden worden gebruikt, binnen of buiten uw eigen organisatie. Denk aan facilitymanagement, verbouwingen, RS-systemen, Virtual Reality beelden, hoeveelheden, sensoren en het controleren van offertes.

ILS

ILS

ILS staat, zoals eerder genoemd, voor informatieleveringsspecificatie. Wanneer ILS wordt toegepast kan een model goed worden overgedragen aan andere partijen.

De afspraken die middels ILS worden gemaakt hebben betrekking op het type bestand ten einde van het delen van de basisstructuur en het herbergen van objectinformatie.

Artist Impression

Artist impression

Een artist impression is als het ware een vogelvlucht visualisatie van gebouw. Dit is van zowel het interieur als het exterieur. Met een artist impression van uw project maakt u indruk op uw klanten. De beelden zijn te gebruiken voor meerdere doeleinden. Denk hierbij aan; verhuur- of verkoopbrochures, marketingdoeleinden etc.

Afhankelijk van uw wensen kunnen we de kwaliteit, prijs en compositie verzorgen en bepalen.

Virtual Reality

Virtual Reality

Virtual Reality (VR) is naast entertainment ook erg geschikt voor het begrijpen en inzien van gebouwen. Als u een vastgoedportefeuille van 30 tot 30.000 gebouwen heeft is het niet meer dan logisch dat u niet al deze gebouwen van top tot teen kent. Met behulp van VR kunt u al uw gebouwen in een mum van tijd inzien, zonder daarvoor de deur uit te hoeven.

Crew-B verzorgt het 3D informatiemodel waarmee u uw gebouw kunt bekijken. Daarnaast zijn we in het bezit van een VR-bril welke voor u beschikbaar wordt gesteld.

Menu