Team/Over ons

Over ons

Crew-B is een jong en dynamisch bedrijf. Onze opdrachtgevers zijn veelal bedrijven met een aanzienlijke vastgoedportefeuille. Wij bieden hier ondersteuning voor. Onze 3D informatiemodellen worden gebruikt voor VR, artists impressions en/of voor gebouwbeheer. Er wordt gewerkt in een hecht team waarin iedereen verantwoordelijk is voor kwalitatief hoogstaand werk. Voor minder doet Crew-B het niet. Ons team bestaat namelijk uit professionals die toegewijd zijn aan BIM en alle ontwikkelingen op de voet volgen.

Onze ambitie is voor veel grote bedrijven hun vastgoed in kaart te brengen middels onze BIM, waardoor zij de exploitatie van hun vastgoed beter, sneller, goedkoper, effici├źnter en duurzamer kunnen beheren.

Het team

BIM is een term die in de realisatiefase al veel voorkomt. Het toepassen van BIM in de beheerfase is echter vrij nieuw. Gelukkig is er vanuit de markt steeds meer vraag naar. Dit niet zonder reden; de exploitatiefase is de meest kostbare fase in de levenscyclus van een gebouw. Door het toepassen van BIM kan deze fase sterk geoptimaliseerd worden. Dit is waar wij ervaren in zijn en uitblinken!

Jorginho Kors

Co-Founder (BSc)

Twan Burger

Co-Founder (BSc)

Matthias Louwerens

Founding member (BSc)
Office manager

Lucas Padilla

Architect M.Sc. (registratienummer: 1.190615.14)
BIM Modelleur

Chaymae Tarmach

BIM Modelleur (BSc)

Niels Addicks

BIM Modelleur (BSc)

Yaron Zijp

BIM modelleur

Juliano Croese

BIM Modelleur

Freelancers

BIM modelleurs

Menu